🔒 Återförsäljare? Logga in till höger för återförsäljarpriser. 📧 Frågor? Hör av dig till info@thefriendlyhome.se. 😋 Följ oss jättegärna på Facebook och Instagram.

HÅLLBART - HANDGJORT - HANTVERK

DOFTPRODUKTER TILL HEMMET

Hållbara, handgjorda och miljövänliga doftljus - doftpinnar - stearinljus

Hos The Friendly Home kan du handla hållbara, handgjorda och miljövänliga doftprodukter till hemmet. I vårt sortiment hittar du doftljus, doftpinnar, stearinljus och en mängd andra produkter som ökar trivseln i ditt hem genom att tillföra fantastiska dofter. Våra produkter är tillverkade för hand med stor omsorg och så rena det bara går från giftiga kemikalier. Miljötänket genomsyrar hela vår verksamhet vilket bland annat betyder att vi använder återvinningsbart material till våra förpackningar och alltid väljer det mest miljövänliga alternativet för våra frakter.

Förhöj stämningen med giftfria dofter

Våra produkter är perfekta för att förhöja stämningen vid olika tillfällen. Vi har miljövänliga doftljus, doftoljor, doftstickor och linnevatten för julkänslan eller den romantiska hemmakvällen utan giftiga tillsatsämnen. Våra ljus är till exempel tillverkade i vegetabiliskt vax vilket gör dem mycket mer miljövänliga än traditionella stearinljus. Kontakta oss gärna om du har frågor om våra produkter, eller om du är intresserad av att sälja våra produkter. The Friendly Home säljer både direkt till slutkund och som grossist till butiker och genom andra återförsäljare.

{{::gettext('Back to top')}}