Vem vill inte förstärka sitt eget varumärke med sin egna unika doftprodukt? Det spelar ingen roll om ni är ett hotell eller fotbollslag, driver en butik eller skönhetssalong, eller har egentligen vilken verksamhet som helst. Sälj i butiken, eller ge bort till favoritkunden eller er själva. Vi kan hjälpa er att ta fram eran egna produkt utifrån era förutsättningar. 

Doftljus och doftpinnar är väldoftande och uppskattade, och passar därför utmärkt till att kommunicera budskap eller varumärken. Vi erbjuder personlig service, levererar i stora som små volymer, och producerar varje produkt för hand med omsorg. Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa just dig. Information kring vårt utbud av glas och flaskor hittar du i vår web-shop.

 
pl_1.png

Reklam & event

Vem blir inte glad för ett lyxigt ljus i goodie-bagen eller som reklamgåva? Vi erbjuder ljus och kompletterande doftprodukter utifrån din budget. Använd boxens alla sidor för att förmedla ett budskap eller din profil. Hör av dig så hjälps vi åt att hitta bästa lösningen för dig.  

IMG_1134.JPG

Private Label

Doft förstärker upplevelser och sätter sig i minnet. Därför ökar intresset mer och mer för att hitta en egen signaturdoft som kunden relaterar till ditt varumärke. Vi har hjälpt mängder av hotell, salonger, restauranger och andra typer av företag som har direktkontakt med sina kunder i egen lokal. Vi tar fram doftprodukten, du tar fram etiketten. Vi trycker ditt original och levererar en färdig produkt - allt utifrån din budget.

IMG_1018.JPG

Skolklasser och UF-företag

Vi vill stötta ungt entreprenörskap och samarbetar gärna med UF-företag eller skolklasser som vill samla ihop pengar till klasskassan. Vi erbjuder subventionerade priser till skolungdomar och stöttar er så att ert projekt blir så gynnsamt som möjligt. Vi rekommenderar att ni väljer ljus i Classic Collection och/eller våra stearinljus för er försäljning. Dessa produkter är lagervaror och kan snabbt levereras när ni har sålt till era kunder. Produkterna levereras utan etiketter och ni kan själva sätta er egen prägel - det är bara fantasin som sätter gränserna.


Några exempel