Doftljus och doftpinnar är väldoftande och uppskattade, och passar därför utmärkt till att kommunicera budskap eller varumärken. Vi erbjuder personlig service, levererar i stora som små volymer, och producerar varje produkt för hand med omsorg. Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa just dig. Information kring vårt utbud av glas och flaskor hittar du i vår webbshop.

 

Vi finns till för alla

 
pl_1.png

Företag och organisationer

Vem vill inte förstärka sitt eget varumärke med sin egna unika doftprodukt? Det spelar ingen roll om ni är ett hotell eller fotbollslag, driver en butik eller skönhetssalong, eller har egentligen vilken verksamhet som helst. Sälj i butiken, eller ge bort till favoritkunden eller er själva. Vi kan hjälpa er att ta fram eran egna produkt utifrån era förutsättningar. 

pl_2.png

Grafiska formgivare

Våra produkter med sin renodlade design är utmärkta att utgå ifrån när du vill skapa eller förädla en grafisk profil. Vi hjälper dig att ta fram en helt egen produkt, eller så köper du enbart doftprodukterna med tillhörande box från oss och färdigställer din produkt själv.  

IMG_1018.JPG

Skolklasser och UF-företag

Vi vill stötta ungt entreprenörskap och samarbetar gärna med UF-företag eller skolklasser som vill samla ihop pengar till klasskassan. Vi erbjuder subventionerade priser till skolungdomar och stöttar er så att ert projekt blir så gynnsamt som möjligt. Vi rekommenderar att ni väljer ljus i Classic Collection och/eller våra stearinljus för er försäljning. Dessa produkter är lagervaror och kan snabbt levereras när ni har sålt till era kunder. Produkterna levereras utan etiketter och ni kan själva sätta er egen prägel - det är bara fantasin som sätter gränserna.


Några exempel