• Alla produkter tillverkas för hand i Sverige
  • Alla produkter är veganvänliga.
  • Personlig service via mail eller chat.
  • Handla för 500 kr och få fri frakt.

Ta in en bit av naturen och njut av årets växlingar. Unna dig vardagslyxen och skapa ett inbjudande hem.

Naturliga dofter som påminner dig om tvättat linne, nyhuggen gran eller ljuvlig pion. 

Njut tryggt av miljövänliga doftljus med 100% vegetabiliskt vax. Naturliga råvaror utifrån en holistisk syn på människa och miljö.

Tillverkat för hand i småskalig produktion på Värmdö utanför Stockholm.

Våra fina omdömen från våra härliga kunder

Vi är så glada att våra kunder tycker om våra produkter och ger oss så fantastiskt fin feedback. Ingen blir gladare än vi när våra kunder är nöjda.

Er återkoppling är värdefull i vårt arbete med att producera fantastiska doftprodukter till er. 

Läs våra fantastisk omdömen HÄR

Hållbara, handgjorda och miljövänliga

doftljus - doftpinnar - stearinljus - tvål

Hos The Friendly Home kan du handla hållbara, handgjorda och miljövänliga doftprodukter till hemmet. I vårt sortiment hittar du doftljus, doftpinnar, stearinljus och en mängd andra produkter som ökar trivseln i ditt hem genom att tillföra fantastiska dofter.

Våra produkter är tillverkade för hand med stor omsorg och så rena det bara går från giftiga kemikalier. Miljötänk genomsyrar hela vår verksamhet vilket bland annat betyder att vi använder återvinningsbart material till våra förpackningar och alltid väljer det mest miljövänliga alternativet för våra frakter.Förhöj stämningen med giftfria dofter

Våra doftprodukter är perfekta för att förhöja stämningen i ditt hem.

Vi erbjuder miljövänliga doftljus, doftoljor, doftstickor samt linnevatten för att skapa behaglig stämning utan giftiga tillsatsämnen. Våra ljus är till exempel tillverkade i vegetabiliskt vax vilket gör dem till ett bra alternativ för veganer och vegetarianer. Eftersom de inte innehåller paraffin är de mer miljövänliga än traditionella stearinljus.

The Friendly Home säljer både direkt till slutkund via web-shop men är även grossist till butiker, hotell, restauranger eller spa-anläggningar m.m. Kontakta oss gärna om du har frågor om våra produkter, eller om du är intresserad av att bli återförsäljare och sälja våra produkter.

Vad vore vi utan våra fantastiska kunder?

I vår hållbarhetspolicy lyfter vi fram hållbara samarbeten som en del i vår affärsmodell. Långvariga samarbeten leder till stabilitet och kontinuitet vilket i sin tur leder till gott företagande som i sin tur gynnar arbetstillfällen. Det blir "ringar på vattnet" och på så vis bidrar vi även med samhällsnytta.

Vi är väldigt stolta över att ha så fina långa samarbeten med flertalet av våra kunder och att vi tillsammans gör så bra saker. Vi är helt övertygade om att samarbete, kreativitet och nytänkande är framtidens melodi.

Vill du också samarbeta med oss, varmt välkommen att höra av dig!