Våra produktutbud innefattar doftljus, stearinljus, doftpinnar, samt kompletterande doftprodukter. 
Vi erbjuder vårt produkter via vår web shop eller via återförsäljare. Våra produkter går att få med egen etikett, så kallat private label. 

 Classic Collection  Classic Collection tillverkas av vår samarbetspartner i Malaysia. Ljusen tappas i glas med tjock botten och erbjuds i antingen klart glas eller utvändigt sprayade i matt vitt eller svart. Ljusen finns i dofterna citrongräs och sandelträ, och levereras i en vikbar box.

Classic Collection

Classic Collection tillverkas av vår samarbetspartner i Malaysia. Ljusen tappas i glas med tjock botten och erbjuds i antingen klart glas eller utvändigt sprayade i matt vitt eller svart. Ljusen finns i dofterna citrongräs och sandelträ, och levereras i en vikbar box.

 Stearinljus  Våra uppskattade stearinljus tillverkas av 100% vegetabilisk stearin. Våra blockljus brinner i hela 90 timmar. I sortimentet finns även värmeljus och klassiska "dinner candles". Naturliga ljus sotar inte och brinner med en jämn och fin låga. 

Stearinljus

Våra uppskattade stearinljus tillverkas av 100% vegetabilisk stearin. Våra blockljus brinner i hela 90 timmar. I sortimentet finns även värmeljus och klassiska "dinner candles". Naturliga ljus sotar inte och brinner med en jämn och fin låga. 

 Elegant Collection  Ljus och doftpinnar tillverkas med omsorg i exklusiva glas och flaskor. Innehållet är noggrant utvalt: vaxet är vegetabiliskt, basen i våra doftpinnar är biologisk nedbrytbar och vi importerar våra doftoljor från parfymdistriktet i Grasse. Doftkollektionen varierar utifrån säsong.

Elegant Collection

Ljus och doftpinnar tillverkas med omsorg i exklusiva glas och flaskor. Innehållet är noggrant utvalt: vaxet är vegetabiliskt, basen i våra doftpinnar är biologisk nedbrytbar och vi importerar våra doftoljor från parfymdistriktet i Grasse. Doftkollektionen varierar utifrån säsong.

 Frosty Collection  Lyxiga ljus med extra lyxiga parfymoljor som har tappats i frostade glas med lock. Kollektionen är ett utgående sortiment och säljs till mycket fördelaktiga priser så långt lagret räcker. Passa på!  

Frosty Collection

Lyxiga ljus med extra lyxiga parfymoljor som har tappats i frostade glas med lock. Kollektionen är ett utgående sortiment och säljs till mycket fördelaktiga priser så långt lagret räcker. Passa på!
 

 Apotheca Collection  Vår uppskattade Apotheca Collection tillverkas i klassiska apotekarglas som ger en fin retrokänsla. Kollektionen innehåller ljus, doftpinnar, och som ett nytt tillskott i serien vårt fräscha linnevatten. Ännu fler produkter är på gång.   

Apotheca Collection

Vår uppskattade Apotheca Collection tillverkas i klassiska apotekarglas som ger en fin retrokänsla. Kollektionen innehåller ljus, doftpinnar, och som ett nytt tillskott i serien vårt fräscha linnevatten. Ännu fler produkter är på gång.