🔒 Återförsäljare? Logga in till höger för återförsäljarpriser. 📧 Frågor? Hör av dig till info@thefriendlyhome.se. Följ oss gärna på Facebook och Instagram.

Våra bäst-säljare

Hållbara, handgjorda och miljövänliga doftljus - doftpinnar - stearinljus

Hos The Friendly Home kan du handla hållbara, handgjorda och miljövänliga doftprodukter till hemmet. I vårt sortiment hittar du doftljus, doftpinnar, stearinljus och en mängd andra produkter som ökar trivseln i ditt hem genom att tillföra fantastiska dofter. Våra produkter är tillverkade för hand med stor omsorg och så rena det bara går från giftiga kemikalier. Miljötänk genomsyrar hela vår verksamhet vilket bland annat betyder att vi använder återvinningsbart material till våra förpackningar och alltid väljer det mest miljövänliga alternativet för våra frakter.

Förhöj stämningen med giftfria dofter

Våra doftprodukter är perfekta för att förhöja stämningen i ditt hem. Vi erbjuder miljövänliga doftljus, doftoljor, doftstickor samt linnevatten för att skapa behaglig stämning utan giftiga tillsatsämnen. Våra ljus är till exempel tillverkade i vegetabiliskt vax vilket gör dem till ett bra alternativ för veganer och vegetarianer. Eftersom de inte innehåller paraffin är de mer miljövänliga än traditionella stearinljus. The Friendly Home säljer både direkt till slutkund via web-shop men är även grossist till butiker, hotell, restauranger eller spa-anläggningar m.m. Kontakta oss gärna om du har frågor om våra produkter, eller om du är intresserad av att bli återförsäljare och sälja våra produkter.

{{::gettext('Back to top')}}